Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Іршавщині чоловік намагався вкрасти автомобіль

На Іршавщині чоловік намагався вкрасти автомобіль

Вчора, 24 березня, до чергової частини Іршавського відділення поліції надійшла заява від мешканця одного із сіл району про те, що в ніч з 22 .03.2018 р. на 23.03.2018 р. невідома особа проникла в незачинене гаражне приміщення в намагалась таємно заволодіти автомобілем заявника «Volkswagen Polo».  Потерпілий розповів, що серед ночі він почув, як на вулиці довго працює автомобіль із включеним двигуном. Виглянувши у вікно, побачив свою автівку. Викрадач так і зміг виїхати із двору, тому покинув авто і втік.

ВІДЕО ДНЯ

Поліція швидко встановила особу підозрюваного, він виявився односельчанином заявника. Викрадач розповів поліцейським, що серед ночі проник до гаражного приміщення свого знайомого, де побачив  ключі в замку запалювання. Після цього він сів за кермо та виїхав із гаража на дорогу, але не маючи достатнього досвіду водіння залишив автомобіль на дорозі, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 ККУ. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу відносно затриманого.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно