Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові в перехожого поліція вилучила наркотики

У Берегові в перехожого поліція вилучила наркотики

Під час патрулювання в місті Берегові правоохоронці викрили підозрілого чоловіка, у якого при поверхневому огляді у кишені було виявлено згорток фольги з вмістом білої кристалічної речовини, яка схожа на амфетамін. Вага вилученого становила близько 2 грамів.

ВІДЕО ДНЯ

Поліцейські встановили особу підозрілого. Ним виявився 34-річний місцевий мешканець. Як з’ясувалось, цей чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за вчинення злочинів, пов’язаних з незаконним обігом наркотиків, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Нині вилучену речовину направили для проведення експертизи. Відомості за цим фактом внесено до ЄРДР за ознаками вчинення злочину передбаченого частиною 1 статті 309 (Незаконне зберігання наркотичних чи психотропних речовин без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Реклама

Такі дії, згідно з санкцією статті, караються штрафом від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно