Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінку, яка заморила голодом 3-річну дитину, взяли під варту

25-річній мешканці Виноградівщини, якій повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 2 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство малолітньої дитини), обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив виконувач обов’язків керівника Берегівської місцевої прокуратури Юрій Нам’як, 28 березня ухвалою слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду задоволено клопотання слідчого, погоджене з прокурором Виноградівського відділу Берегівської місцевої прокуратури про обрання відносно 25-річної жінки, підозрюваної у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого п.2 ч.2 ст.115 КК України, запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Попередньо встановлено що горе-матір, будучи зобов’язана піклуватися про здоров’я своєї 3-річної дитини, її фізичний, духовний та моральний розвиток, впродовж двох тижнів життя дитини, штучно створила умови, які призвели до смерті хлопчика.

Реклама
Читайте також:
В області від голоду померла 3-річна дитина

Зокрема, будинок, у якому мешкає родина не отоплювався належно, а малюк останні тижні життя недостатньо годувався, – повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області. Цими своїми діями жінка створила небезпеку для життя малолітнього і у такому стані залишила його самого у будинку без нагляду дорослих та сторонньої допомоги, а також без будь-яких продуктів харчування. 

Реклама

Наразі досудове розслідування кримінального провадження триває, особі повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства малолітньої дитини. Це кримінальне правопорушення відноситься до категорії особливо тяжких злочинів, відповідальність за яке передбачена у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічне позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно