Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Крадіжки з каплички, поліклініки та інші злочини, які правоохоронці розкрили за добу

Крадіжки з каплички, поліклініки та інші злочини, які правоохоронці розкрили за добу

Поліцейські Іршавщини та Рахівщини повернули потерпілим викрадені в них велосипеди. Крім цього, правоохоронці розшукали підозрюваних у крадіжках речей з каплички та медзакладу. За всіма фактами розпочаті кримінальні провадження.

ВІДЕО ДНЯ

Впродовж минулої доби поліцейські Закарпаття розкрили чотири крадіжки, – йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 5 квітня, у місті Рахів працівники сектору кримінальної поліції та групи реагування патрульної поліції оперативно встановили підозрюваного в крадіжці велосипеда. Транспортний засіб у 27-річної рахівчанки викрали ще наприкінці минулого року. І хоча потерпіла заявила про крадіжку лише вчора, поліцейські повернули їй речовий доказ за кілька годин. 32-річний мешканець Рахова у скоєному зізнався.

Реклама

Крім цього, рахівським поліцейським вдалося затримати мешканця Івано-Франківщини. 47-річний житель села Верхній Майдан обґрунтовано підозрюється у крадіжці грошей з каплички на території санаторію в селі Кваси.

У Мукачеві правоохоронці розкрили крадіжку з поліклініки. 33-річний житель села Лавки, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжку, надає показові свідчення. Речовий доказ, а саме рукомийник, після проведення необхідних слідчих дій, поліцейські повернуть до медичного закладу.

Реклама

Дільничні офіцери спільно з працівниками сектору реагування патрульної поліції Іршавщини розкрили крадіжку велосипеда у 47-річної іршавчанки. Жінка зайшла до крамниці і залишила велосипед на кілька хвилин без нагляду. Затриманий 33-річний мешканець села Гребля повернув викрадену річ.

За всіма фактами розпочаті кримінальні провадження. Слідство у справах триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно