Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зловмисник сім разів обкрадав на Закарпатті одну і ту саму капличку

Зловмисник сім разів обкрадав на Закарпатті одну і ту саму капличку

Співробітники Рахівського відділення поліції встановили та затримали жителя Івано-Франківщини, який сім разів обкрадав одну і ту саму капличку у селі Кваси. Чоловіку вже повідомили про підозру у скоєному, слідство у справі триває.

ВІДЕО ДНЯ

На Рахівщині у селі Кваси з каплички на території одного з лікувальних закладів невідомий викрав гроші зі скриньки для пожертв. Крадія затримав охоронець та викликав поліцію. Правоохоронці встановили, що злочин скоїв 47-річний мешканець Івано-Франківської області. В поліції за фактом крадіжки розпочали кримінальне провадження, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

В ході розслідування цієї справи слідчі встановили, що чоловік не вперше обкрадає дану капличку. На сьогодні доведено його причетність до семи таких епізодів. Фігурант справи приїздив до санаторію по мінеральну воду, після цього заходив до каплички і за допомогою викрутки відкривав скриньку та викрадав звідти гроші. Суми були різними, переважно від 300 до 600 гривень.

Реклама

На сьогодні чоловікові слідчі рахівської поліції вже повідомили про підозру у скоєнні даного кримінального правопорушення передбаченого частинами 1 та 2 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка вчинена повторно. Згідно санкції статті фігуранту справи загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років. Слідство у справі продовжується, наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно