Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Спецоперація у Мукачеві: затримали 4 чоловіків

Спецоперація у Мукачеві: затримали 4 чоловіків
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 13 квітня, у рамках розслідування кримінальних проваджень поліцейські Управління карного розшуку області спільно з мукачівськими правоохоронцями затримали за збут наркотиків чотирьох мукачівців.

У ході проведення спецоперації поліцейські задокументували факт збуту наркотичної речовини «метамфетамін» 27-ми та 33-річним мешканцями Мукачева.

Реклама

У ході санкціонованого обшуку помешкання одного з підозрюваних у справі, 27-річного мукачівця, поліцейські знайшли  пакетик із вмістом порошкоподібної білої речовини, вагою близько 2 грамів, два запаяні медичні шприци з рештками кристалічної речовини та електронні ваги.

Як розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області, у подальшому в його квартирі було знайдено пістолет з маркуванням та 9 набоїв до нього. Попередньо встановлено, що зброя належить його знайомому — іншому учаснику справи.

Реклама

Того ж дня за збут метамфетаміну мукачівські поліцейські спільно зі співробітниками УКР затримали ще двох мукачівців – 28-ми та 31-го років.

Поліцейські провели санкціонований обшук у помешканні молодшого з них — 28-річного мукачівця, що проживає по вулиці Індустріальній. У результаті процесуальної дії, слідчі вилучили близько 40 грамів речовини рослинного походження, схожої на марихуану, упаковку запаяних шприців та поліетиленових пакетиків, дві пари електронних вагів, та два пристрої для куріння наркотичної речовини.

Читайте також:
Чоловік у стані наркотичного сп’яніння вбив людину. Йому загрожує довічне позбавлення волі
Реклама

Виявлені предмети та речовини направили на експертизи. За даними фактами почали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), та ч. 1 ст. 263 (Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу) – Кримінального кодексу України.

Усіх чотирьох чоловіків затримали у порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо обрання міри запобіжних заходів. Чоловікам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно