Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Виноградові зловмисник вдарив ножем жінку

У Виноградові зловмисник вдарив ножем жінку

Вчора, 14 квітня, поліцейські отримали повідомлення від 39-річної жінки. Мешканка Виноградова розповіла, що близько 0:20 до неї в будинок намагалися проникнути двоє невідомих. Один із них вдарив її ножем.

ВІДЕО ДНЯ

Як з’ясувала слідчо-оперативна група, після півночі двоє невідомих пробралися на подвір’я жінки, вийшли на терасу будинку і мали намір проникнути всередину. Почувши стукіт у балконні двері, жінка відчинила їх і побачила двох чоловіків у масках. Один із них напав на потерпілу і вдарив її ножем у груди. Із непроникаючою різаною раною лівої частини грудної клітки жінка доставлена в травматологічне відділення Виноградівської лікарні, – стверджує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Працівники сектору кримінальної поліції Виноградова затримали одного з підозрюваних. Ним виявився 21-річний житель села Визниця Мукачівського району. Чоловіка затримали в порядку статті 208 КПК України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. 

Реклама

У діях чоловіка вбачаються ознаки кримінального правопорушення за частиною 3 статті 15 частини 1 статті 115 ККУ (Замах на вбивство). Вирішується питання про повідомлення йому підозри в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Співучасника затриманого розшукують.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно