Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінка витягла у чоловіка з кишені мобільний

Протягом минулої доби закарпатські поліцейські розкрили дві крадіжки мобільних телефонів. Факти таємного викрадення засобів зв’язку зафіксовані у Виноградівському та Воловецькому районах. 

ВІДЕО ДНЯ

Перше повідомлення про викрадення ґаджету надійшло до поліції Виноградівщини. З заявою про викрадення телефону до правоохоронців звернувся 30-річний мешканець райцентру. Поліція з’ясувала, що мобільного чоловік позбувся, відпочиваючи на терасі місцевого закладу громадського харчування. Особу, причетну до злочину оперативно встановили.

Як з’ясували слідчі, 40-річна місцева мешканка, скориставшись неуважністю потерпілого, витягла телефон із кишені його джинсів. Підозрювану розшукали. Вирішується питання про притягнення її до відповідальності, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Читайте також:
Дивна крадіжка на Свалявщині: з будинку поцупили оленячі роги

Ще одне повідомлення про злочин надійшло до поліції Воловеччини. З заявою про викрадення телефону звернувся житель села Гукливе. Зі слів заявника, мобільний у нього вкрали на залізничній станції. Хто саме скоїв злочин чоловік не помітив.

Реклама

Як встановили слідчі, злочин був ідентичний із тим, який розкрили їх виноградівські колеги. Телефон так само викрали з кишені штанів потерпілого. Особу, яка скоїла злочин оперативно розшукали. У злочинних діях обґрунтовано підозрюється 28-річний воловеччанин. Чоловік раніше вже притягувався до відповідальності за майнові злочини. Цього разу уникнути покарання йому теж не вдасться. 

Слідство у обох справах триває. Відносно фігурантів вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу. Кримінальні провадження розпочаті за статтею 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка. Злочинні дії, згідно з санкцією статті караються штрафом до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно