Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На чоловіка напали у його ж будинку

На чоловіка напали у його ж будинку

Днями поліцейські отримали повідомлення від 26-річного мешканця села Велика Уголька Тячівського району про побиття та пограбунок односельцем. Також заявник повідомив, що напередодні ввечері його товариш зайшов до нього в гості,  а після спільного застілля викрав із кишені його куртки 800 гривень.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події, до будинку потерпілого, прибули поліцейські слідчо-оперативної групи, які встановили, що у приватному будинку потерпілого між ним та двома іншими односельчанами віком 35 років виник конфлікт та бійка. В результаті — один  із гостей наніс тілесні ушкодження хазяїну будинку і відкрито викрав у нього гроші.

Читайте також:
У Мукачеві біля одного з магазинів чоловік напав на жінку
Реклама

Поліцейські Тячівського відділу швидко встановили обставини події і затримали підозрюваного. Ним виявися 35-річний місцевий мешканець. Як зазначили у відділі комунікаці поліції Закарпатської області, вкрадені гроші у чоловіка вилучили та повернули власникові.

За фактом відкритого викрадення чужого майна у поліції розпочали слідство  за ознаками частини 1 статті 186 Кримінального кодексу України (Грабіж). Правоохоронці вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному. У справі триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно