Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жорстока бійка на Мукачівщині: 26-річний чоловік отримав важкі травми

У вівторок, 17 квітня, до поліції Мукачівського району надійшло повідомлення про те, що у селі Домбоки побились молоді чоловіки. Працівники Мукачівського відділення поліції, які прибули на місце події, з’ясували, що між двома місцевими жителями 26-ти років виникла суперечка.

ВІДЕО ДНЯ

Після словесний конфлікт переріс у бійку, в результаті якої один із чоловіків наніс тілесні ушкодження іншому по голові. Потерпілого із важкими травмами доставили до місцевої лікарні. Обидва учасники бійки були у стані алкогольного сп’яніння.

Як розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області, 26-річного чоловіка, який побив односельця, затримали в порядку 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому підозри у скоєному та обрання міри запобіжного заходу.

Реклама
Читайте також:
Конфлікт двох компаній та бійка у Мукачеві: справу передано в суд

Поліція за даним фактом розпочала кримінальне провадження, за попередньою правовою кваліфікацією злочину ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що спричинило втрату будь-якого органу або його функцій, психічну хворобу або інший розлад здоров’я, поєднаний зі стійкою втратою працездатності не менш як на одну третину, або переривання вагітності чи непоправне знівечення обличчя.

Реклама

Цей злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно