Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Зловмисник із Закарпаття побив жителя Тернополя: чоловік знаходиться у комі

Зловмисник із Закарпаття побив жителя Тернополя: чоловік знаходиться у комі

Більше доби знаходиться в комі та не приходить до свідомості двадцятисемирічний житель Тернополя. Тяжкі тілесні ушкодження чоловік отримав, повертаючись зі своїм товаришем додому.

ВІДЕО ДНЯ

Нещастя трапилося неподалік зупинки громадського транспорту "Цукровий завод" 16 квітня близько 22:00. За словами очевидця, вони поверталися з Березовиці до Тернополя. Їм на зустріч йшли з собакою особи ромської національності - два чоловіка й жінка, – інформує відділ комунікації поліції Тернопільської області.

В якийсь момент тварина накинулася на перехожого. Останній, відбиваючись, вдарив її ногою. За чотирилапу тварину вступився один з тріо та вдарив жителя селища в обличчя. Чоловік впав на проїжджу частину, травмувавши голову об асфальт, і уже не вставав.

Реклама

За товариша вирішив заступитися знайомий, але не встиг, оскільки в цей момент з кущів вийшло ще троє невідомих і в руках одного був предмет, схожий на ніж. Аби не постраждати, житель обласного центру втік.

Потерпілого на тротуарі помітив перехожий. Він і викликав швидку та поліцію. Чоловіка з закритою черепно-мозковою травмою, рваною раною голови та в церебральній комі доправили до лікарні. Його стан медики характеризують, як важкий.

Реклама

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники карного розшуку вийшли на слід підозрюваного. Нападник - житель Закарпатської області, 1999 року народження. Він у скоєному зізнався. Вирішується питання про оголошення йому підозри та міри запобіжного заходу.

Дана подія внесена в ЄРДР за статтею 128 частина 1 ККУ - Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження. Триває слідство.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно