Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вбивство у Нижній Апші: у суді зробили шокуючу заяву

Як уже неодноразово повідомляло інтернет-видання "PMG.ua", вчора, 18 квітня, у Нижній Апші місцеві влаштували мітинг. Селяни перекрили трасу "Мукачево-Рогатин" близько 14 год. Дорога була заблокована майже до 22 год. Близько 500 обурених людей вийшли на вулицю через те, що 14-річному мешканцю села, який минулого місяця зарізав 9-класника, змінили запобіжний захід. 

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, 16 березня, за підозрою у вбивстві 14-річним хлопцем свого односельчанина, слідчим суддею обрано неповнолітньому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на один місяць (до 13 квітня 2018 року).

Разом із тим, на початку квітня, до суду надійшло клопотання від слідчого відділу ГУНП в Закарпатській області щодо продовження строку тримання під вартою неповнолітньому підозрюваному. За результатами розгляду останнього, 5 квітня слідчим суддею до особи застосовано альтернативний запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт з покладенням заборони покидати місце свого проживання без дозволу слідчого, прокурора або суду.

Реклама
Читайте також:
У Нижній Апші поліцейські ледь стримували натовп. Селяни хотіли влаштувати самосуд

Як зазначили у прес-службі Ужгородського міськрайонного суду, при розгляді клопотання слідчим суддею враховано не тільки неповнолітній вік підозрюваного й вимоги Конвенції про права дитини, а й те, що потерпілою стороною, а саме батьком померлого, подано нотаріально завірену заяву про те, що він жодних претензій до підозрюваного не має.

Реклама

Апеляційну скаргу на вказане рішення суду прокуратурою подано 13-го квітня, відповідні матеріали справи направлені судом на розгляд до Апеляційного суду Закарпатської області. Відповідно до законодавства, контроль за дотриманням підозрюваним обраного судом запобіжного заходу покладається на правоохоронні органи, зокрема поліцію.

Вбивство у Нижній Апші: у суді зробили шокуючу заяву – 01

"Від прокуратури та слідства не надходили клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу іншим фігурантам у цій справі", – запевнили у прес-службі Ужгородського міськрайонного суду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно