Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Мукачівщині сталася моторошна ДТП. Постраждали двоє дорослих і дитина

На Мукачівщині сталася моторошна ДТП. Постраждали двоє дорослих і дитина
Водій, рухаючись центральною вулицею, не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонним містком. У результаті цього машина перекинулася.
ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 22 квітня, о 17:40 на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Чомонин Мукачівського району. 

Співробітники слідчо-оперативної  групи  поліції, які працювали на місці події попередньо встановили, що 42-річний водій автомобіля «ВАЗ 2107», рухаючись центральною вулицею не впорався з керуванням та зіткнувся з бетонним містком. У результаті цього транспортний засіб перекинувся. 

Реклама

Постраждали водій та двоє його пасажирів, 13-ти та 35-ти років, мешканці села Баркасово. Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, усі троє отримали травми різного ступеню тяжкості та були доставлені до лікарні, водій перебуває у реанімації.

Читайте також:
У Мукачеві поблизу ринку "ГІД" сталася ДТП
Реклама

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 1 статті  286 Кримінального  кодексу України. За що передбачена кримінальна  відповідальність у виді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Слідчі вже призначили ряд необхідних судових експертиз. Транспортний засіб поміщено на спецмайданчик відділення поліції. В ході слідства поліція з’ясує всі обставини та причини даної автомобільної пригоди.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно