Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Берегові поліцейським "попався" рибалка

У Берегові поліцейським "попався" рибалка

Вчора ввечері, близько 20:40, під  час відпрацювання районного центру через нерестову заборону вилову риби у період її відтворення, працівники сектору реагування патрульної поліції спільно з дільничними офіцерами Берегівського відділу неподалік каналу «Верке» по вул. Мочолівській зупинили 38-річного місцевого мешканця, який у спеціальному чохлі переносив вудиці і предмет схожий на зброю.

ВІДЕО ДНЯ

Під час поверхневого огляду у місцевого мешканця виявили три вудки для вилову риби та малокаліберну нарізну вогнепальну зброю. Як повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, окрім того, з кишень штанів чоловік видав правоохоронцям 8 набоїв до зброї та відстріляну гільзу.

У Берегові поліцейським "попався" рибалка – 01
Реклама

За порушення правил рибної ловлі поліцейські Берегова спільно з держінспекторами з охорони навколишнього природного середовища притягнули чоловіка до адміністративної відповідальності за порушення вимог законодавства, що передбачено ст. 85 Кодексу України про адмінправопорушення (Порушення правил використання об’єктів тваринного світу). 

За незаконне поводження зі зброєю мешканцю Берегова передбачена кримінальна відповідальність за ч.1 ст.263 ККУ. Заборонені речі у поліції вилучили та направили на дослідження експертам. У справі триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно