Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

За добу поліцейські розкрили 6 крадіжок

Працівники поліції Ужгорода, Сваляви, Тячева, Перечинщини та Міжгірщини встановили сімох підозрюваних у скоєнні крадіжок телефонів, телевізора, електротехніки, грошей та господарських товарів. За всіма фактами відкриті кримінальні провадження.

ВІДЕО ДНЯ

Дільничні офіцери Ужгородського відділу поліції оперативно розкрили крадіжку з магазину по вулиці Фучика в  обласному центрі. Підозрюваного затримали впродовж години після скоєння злочину. Про крадіжку заявила 58-річна місцева мешканка. Жінка є власницею магазину, звідки викрали 5 сокир. Суму збитку потерпіла оцінила в 2 тисячі гривень. 32-річний підозрюваний виявився місцевим мешканцем. Речові докази в нього вилучили. Наразі затриманий надає показові свідчення.

Вчора ужгородським поліцейським вдалося швидко розкрити і крадіжку мобільного телефона в місцевої жительки. Затриманий завдяки роботі дільничних офіцерів поліції 33-річний чоловік повернув мобільний. За фактом ведеться розслідування.

Реклама

Ще один викрадений телефон правоохоронці повернули жительці Перечинщини. Працівники сектору кримінальної поліції вилучили в підозрюваного в злочині 19-річного мешканця села Порошково речовий доказ. У діях хлопця вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжка, поєднана з проникненням у житло.

Того ж дня працівники поліції Сваляви затримали підозрюваного у викраденні  телевізора у 27-річної жінки. Дільничні офіцери та працівники сектору кримінальної поліції оперативно встановили особу підозрюваного. Речовий доказ — телевізор — у 35-річного мешканця Сваляви вилучили. Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, слідство у справі триває.

Реклама

Крім того, на Міжгірщині та Тячівщині працівники поліції встановили осіб, причетних до крадіжок речей з будинку та гаманця з грошима в магазині. 

У смт. Міжгір’я в приміщенні магазину в 27-річної мешканки села Колочава вкрали гаманець, дві банківські картки та телефон. А в місті Тячів з будинку, в якому господиня не проживала два тижні, викрали праску, водяний насос, електроінструменти та інші прилади. Поліцейські встановили фігурантів крадіжок — 53-річну жительку смт.Міжгір’я, а також 43-ох та 52-річних мешканців Тячева та села Новобарово Тячівського району.

За всіма фактами відкриті кримінальні провадження.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно