Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Директора медичного коледжу знову відсторонили від роботи

Департаментом охорони здоров’я Закарпатської ОДА задоволено подання прокуратури області про відсторонення директора Закарпатського базового державного медичного коледжу на час судового розгляду справи, щодо несвоєчасного подання без поважних причин Е-декларації (ч. 1 ст. 172-6 КУпАП).

ВІДЕО ДНЯ

Так, за порушення вимог антикорупційного законодавства, співробітниками УЗЕ в Закарпатській області ДЗЕ Національної поліції України складено протокол, щодо директора Закарпатського базового державного медичного коледжу, який всупереч Закону України «Про запобігання корупції» не подав у встановлений строк декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2017 рік. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

Відтак, прокуратура Закарпатської області, з метою забезпечення безперешкодного розгляду цього протоколу, звернулась до Департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА з поданням про відсторонення посадовця від виконання покладених на нього обов’язків на період судового розгляду, яке відразу задоволено.

Реклама

Нагадаємо, влітку цього ж директора затримали при одержанні хабара. Він вимагав кошти за вирішення питання про зарахування абітурієнтки на навчання у очолюваний ним ДНЗ.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно