Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Зіткнулися атомобіль та мотоцикл: постраждав молодий хлопець

Зіткнулися атомобіль та мотоцикл: постраждав молодий хлопець

Вчора, 27 квітня, близько 11:00 на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду у селі Росош Свалявського району. 

ВІДЕО ДНЯ

Співробітники слідчо-оперативної  групи  поліції, які працювали на місці події встановили, що автомобільна пригода сталася по вулиці Перемоги за участі двох транспортних засобів – мотоцикла «Suzuki» та автомобіля марки «Renault Kangoo». 

Внаслідок аварії постраждав 23-річний мотоцикліст, місцевий житель. Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, чоловік отримав травми та був доставленний до реанімаційного відділення районної лікарні.

Реклама
Читайте також:
ДТП на Закарпатті: водій збив чоловіка та жінку

Слідчі вже призначили ряд необхідних судових експертиз. Транспортні засоби поміщені на спецмайданчик відділення поліції. В рамках відкритого кримінального провадження поліція з’ясує всі обставини та причини цієї ДТП. 

Реклама

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, поліція розпочала слідство за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає кримінальну відповідальність у вигляді штрафу до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно