Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Керівник Держгеокадастру у Закарпатській області стверджує, що її ніхто не затримував

Керівник Держгеокадастру у Закарпатській області стверджує, що її ніхто не затримував

Як раніше писало інтернет-видання "PMG.ua", Генпрокуратура України заявила, що спільно з поліцією затримала на хабарі у 200 тисяч доларів керівника та заступника керівника Держгеокадастру України в Закарпатській області. Про затримання у Twitter повідомила речник генпрокурора Лариса Сарган.

ВІДЕО ДНЯ

"ГПУ спільно з УЗЕ НП затримали на хабарі у 200 тисяч доларів керівника та заступника керівника Держгеокадастру України в Закарпатській області", – написала вона. Сарган додала, що наразі тривають першочергові слідчі дії.   

Згідно з сайтом Головного управління Держгеокадастру у Закарпатській області, його очолює Світлана Мельничук. Однак, як повідомила Мельничук, в ГУ Держгеокадастру дійсно проходять обшуки, але сама вона не затримана, а перебуває у своєму робочому кабінеті і виконує свої обов’язки.

Реклама

Читайте також:  У Закарпатській ОДА проводять обшуки. На хабарі у 200 тисяч доларів "погоріли" високопосадовці

"У нас дійсно проходять слідчі дії, обшуки. Є інформація про імовірне отримання хабара працівниками Держгеокадастру. Але ні мене, ні керівників – нікого не затримували. Це просто робочий процес, процедура у зв’язку з наявною інформацією", – сказала Світлана Мельничук.  

Реклама

Вона додала, що наразі невідомо, хто саме вимагав хабара, але запевнила, що зацікавлена, щоб цю особу встановили і притягнули до відповідальності.

"Наразі невідомо, хто що вимагав. Тривають слідчі дії. І слідство покаже, хто винуватий у цій ситуації. А сума у 200 тисяч доларів – це взагалі нісенітниця. Я в робочому кабінеті. Працюю. Слідчі дії тривають", – підсумувала Мельничук.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно