Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Жінка, яка зарізала свою дитину, досі перебуває у психлікарні

Сьогодні, 8 травня, у Мукачівському міськрайонному суді відбулося підготовче судове засідання у кримінальному провадженні щодо умисного вбивства малолітньої дитини.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, моторошне вбивство сталося 10 лютого цього року в селі Березинка, Мукачівського району. 28-річна жінка, вдома, доки її чоловік перебував на роботі, нанесла ножові поранення своїй дворічній доньці. Від отриманих травм дитина померла.

Таким чином, особа П. обґрунтовано підозрюється у протиправному заподіянні смерті іншій людині, тобто умисному вбивстві малолітньої дитини, що кваліфіковано органом досудового розслідування як вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 2 ч. 2 ст. 115 КК України.

Реклама

Оскільки, за висновком експерта, особа, як на час вчинення злочину, так і наразі, страждає психічним захворюванням, не усвідомлює значення своїх дій і не може керувати ними, прокурор звернувся до суду з клопотанням про застосування відносно неї примусових заходів медичного характеру.

За результатами підготовчого судового засідання призначено судовий розгляд клопотання прокурора, в якому і буде вирішено питання щодо застосування до особи примусових заходів медичного характеру.

Реклама

Наразі, на підставі ухвали слідчого судді від 5 квітня підозрювана перебуває в психіатричному закладі, в умовах, що виключають її небезпечну поведінку (стаття 508 КПК України). Як повідомили у прес-службі Мукачівського  міськрайонного суду, цей запобіжний захід продовжено до 7 липня 2018 року. Справу призначено до судового розгляду на 11 год. 00 хв. 18 травня 2018 року.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно