Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Під час обшуків у двох чоловіків знайшли зброю

Під час обшуків у двох чоловіків знайшли зброю

Вчора, 8 травня, на підставі ухвали слідчого судді Свалявського районного суду працівники поліції провели обшук за місцем проживання 30-річного жителя одного із сіл району. Правоохоронці виявили предмет, схожий на рушницю, на веранді власника будинку.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловік став пояснювати правоохоронцям, що знайшов зброю. Речові докази вилучено та направлено на експертизу. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу щодо чоловіка.

Правова кваліфікація – ч.1 ст. 263 ККУ, тобто носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу.

Реклама
Читайте також:
За місяць закарпатці принесли у поліцію 200 одиниць зброї

Як повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

Реклама

Ще один санкціонований обшук провели працівники поліції Перечинського району. Правоохоронці вилучили зі спальні 43-річного жителя одного із сіл Перечинщини предмет, схожий на мисливську рушницю.

Чоловік визнав, що це його зброя, але документів на неї надати не зміг. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 162 ККУ, речовий доказ направлено на експертизу, проводиться перевірка.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно