Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець нарубав дерев на майже 190 тисяч гривень

Тячівська місцева прокуратура звернулась до суду з двома позовними заявами про стягнення до бюджету понад 190 тис грн заподіяних самовільною рубкою лісу.

ВІДЕО ДНЯ

Вироком суду майстра лісу ДП «Ясінянське ЛМГ» визнано винним у незаконній порубці 67 дерев вартістю 183 тис грн на території ввіреного йому для охорони Станиславського лісництва.

Порубані дерева обвинувачений розпиляв та використав для опалення власного помешкання, – зазначили в прес-службі прокуратури Закарпатської області. Крім того, доведено, що намагаючись «узаконити» свої дії та приховати сліди злочину, обвинувачений наніс на самовільно зрубані дерева відпускне тавро.

Реклама
Читайте також:
Вночі чоловік перевозив деревину без належної документації

Аналогічний позов заявлено в інтересах Грушівської сільської ради Тячівського району до місцевого мешканця, який незаконно зрубав 8 дерев вартістю 9 тис грн.

Реклама

Вироками суду обвинувачених визнано винними у незаконній порубці лісу (ст. 246 КК України) та обом призначено покарання у вигляді штрафу. Самостійно заподіяні збитки обвинувачені не відшкодували.

Відтак, Тячівська місцева прокуратура через суд вимагає відшкодувати збитки, заподіяні навколишньому природному середовищу незаконною порубкою дерев.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно