Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Працівники поліції виявили за добу 9 п’яних водіїв

Працівники поліції виявили за добу 9 п’яних водіїв

Двох нетверезих водіїв вивили поліцейські Ужгородщини, обох у селі Оноківці. Ввечері там сталася незначна ДТП: автомобіль марки «ВАЗ-2106» з’їхав у кювет. Коли на місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського відділення, то водія не застали, той самовільно покинув місце пригоди. Невдовзі його розшукали, це був місцевий житель. Чоловік перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, але переконував, що вживав алкогольні напої вже після ДТП. Він також не має водійського посвідчення. На правопорушника склали відразу кілька адмінпротоколів: за створення ДТП, за вживання алкогольних напоїв після  ДТП і за керування без водійського посвідчення.

ВІДЕО ДНЯ

Другий нетверезий водій керував в Оноківцях мікроавтобусом й створював під час руху аварійну ситуацію. Його зупинили поліцейські. Житель сусідніх Доманинців перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння, драгер виявив у нього 2,95 проміле алкоголю. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол, вилучили водійське посвідчення та відсторонили його від керування, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Двох нетверезих водіїв виявили хустські правоохоронці, обох у місті Хуст. Удосвіта  працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «Fоrd Моndео» іноземної реєстрації, водій якого порушив вимогу дорожньої розмітки. За кермом перебував житель села Горінчево Хустського району в стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,62 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротокол за керування в стані алкогольного сп’яніння, вилучили  водійське посвідчення та відсторонили його від керування. 

Реклама

Другий п’яний водій, житель Хуста, керував у місті незареєстрованим скутером марки «Viрer». Драгер виявив у мотоцикліста 0,50 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідний адмінпротокол. 

На автодорозі між селами Бобовище-Копинівці Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «ВАЗ-2107» під керуванням жителя Копинівців. На машині не працювала одна передня фара,  що й стало причиною зупинки транспортного засобу. Водій перебував у стані  алкогольного сп’яніння, під час медосвідування в лікарні у нього виявили 0,39 проміле алкоголю.  Він також не мав водійського посвідчення. На правопорушника склали відповідні адмінпротоколи й відсторонили його від керування.

Реклама

У селі Олешник Виноградівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований мотоцикл марки «Suzukі», водій якого керував без захисного шолома. За кермом перебував житель міста Виноградів у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік також взагалі не має водійського посвідчення, бо позбавлений судом права керування за аналогічне правопорушення. Від проходження медосвідування водій відмовився, про що правоохоронці в присутності свідків склали адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння. Від керування мотоцикліста відсторонили.  

Адмінпротоколи на п’яних водіїв за минулу добу складали також працівники груп реагування патрульної поліції Іршавського, Тячівського та Рахівського районів. 

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно