Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Хлопець "замінував" відділення поліції

Вчора, 13 травня, поліцейські отримали дзвінок про те, що адмінбудівля Іршавського відділення поліції замінована. Із приміщення будівлі евакуювали 6 працівників. На місці події працювали вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група.

ВІДЕО ДНЯ

Спеціалісти здійснили огляд приміщення та прилеглої території, – повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. У результаті перевірки, вибухових пристроїв та речовин не виявили.

Поліцейські встановили особу чоловіка, який заявив про злочин. З’ясувалося, що телефонував 21-річний мешканець села Малий Раковець. Менш ніж за дві години працівники сектору кримінальної поліції затримали підозрюваного в порядку статті 208 КПК України.

Реклама

Чоловік у скоєному зізнався і пояснив свій вчинок бажанням пожартувати. За фактом слідчі Іршавського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності). Санкція статті передбачає максимальну міру покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років. Слідство у справі триває.

Нагадаємо, нещодавно за аналогічний вчинок працівники поліції затримали 30-річного чоловіка, який повідомив про замінування торгового центру в Мукачеві. Чоловіку вже повідомили про підозру у скоєнні злочину та вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно