Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Моторошна ДТП на трасі "Київ-Чоп": з’явилися нові подробиці

Моторошна ДТП на трасі "Київ-Чоп": з’явилися нові подробиці
ВІДЕО ДНЯ

Як раніше інформувало інтернет-видання "PMG.ua", 13 травня о 14:50 на трасі Київ-Чоп, неподалік смт. Чинадієво, трапилася ДТП з потерпілими. Поліція встановила, що аварія сталася за участі двох мотоциклів та автомобіля "Mercedes"

На місці пригоди поліція попередньо з’ясувала, що водій іномарки рухався в напрямку Мукачева та здійснив обгін попутного транспорту, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з мотоциклами.

Реклама

В результаті ДТП травми отримали троє людей, два водії мотоциклів 50 та 55 років, а також 48-річна жінка-пасажир. Потерпілі перебувають у місцевій лікарні. Всі вони жителі села Косонь що на Берегівщині.

Читайте також:
Шокуючі деталі моторошної ДТП на Мукачівщині: у жінки – розрив легень, чоловіка підключили до апарату штучного дихання
Реклама

Транспортні засоби поміщенні на спецмайданчик відділу поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил дорожнього руху, що заподіяли тяжкі тілесні ушкодження потерпілим.

Водія "Mercedes" затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Встановлено, що він на момент ДТП перебував у стані алкогольного сп‘яніння, вміст алкоголю в крові становив в чоловіка 2,18 проміле.

Наразі вирішується питання щодо повідомлення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу. В рамках цього кримінального провадження поліція з’ясує всі обставини та причини аварії.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно