Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік викрадав із супермаркету елітний алкоголь та речі інших покупців

Працівники сектору превенції Ужгородського відділу поліції за фактом крадіжки з супермаркету затримали 43-річного чоловіка. За два дні мешканець с.Оноківці тричі викрадав елітний алкоголь та чужі речі з комірок для зберігання у торгових центрах. За фактом крадіжок у поліції проводять розслідування.

ВІДЕО ДНЯ

До поліцейських Ужгородського відділу поліції надійшло повідомлення від охоронця торгового центру по вул.Капушанській. Чоловік повідомив, що з торгової зали невідомий викрав пляшку алкогольного напою, вартістю 1350 грн, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Чоловік викрадав із супермаркету елітний алкоголь та речі інших покупців – 01
Реклама

На місці події поліцейські перевірили інформацію, переглянули відео з камер спостереження, опитали свідків та працівників закладу. Як з’ясували дільничні офіцери, до крадіжки спиртного напою причетний вже судимий 43-річний мешканець с.Оноківці Ужгородського району. Також в ході розслідування поліцейські встановили, що чоловік за кілька днів двічі встиг викрасти з супермаркетів пляшки з алкоголем, вартістю близько 3 тисяч гривень, а потім ще й особисті речі відвідувачів закладу з комірки для зберігання у торгівельній залі.

За всіма фактами у поліції проводять розслідування за ознаками ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Крадене, як речові докази правоохоронці вилучили за місцем проживання фігуранта кримінального провадження. У справі триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно