Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вночі в одному з магазинів Мукачева скоїли злочин

ВІДЕО ДНЯ

Вчора, близько 2 ночі, мукачівські патрульні розкрили крадіжку по гарячих слідах. Випадок стався на вулиці Ілони Зріні в одному з місцевих магазинів.

На лінію 102 надійшло повідомлення від працівників магазину, що в них сталася крадіжка. Прибувши на місце події, поліцейські поспілкувались із заявницями. Виявилось, що невідома особа проникла у підсобне приміщення магазину і викрала особисті речі продавчинь.

Реклама

Коли жінки почули, що хтось нишпорить у магазині, вони втекли на горище і звідти викликали поліцію. За 4 хвилини інспектори вже були на місці, але злодій втік.

Переглянувши камери відеоспостереження, патрульні передали орієнтування іншим екіпажам та виїхали на пошуки правопорушника. Вже невдовзі злочинця спіймали на вулиці Окружній.

Реклама
Читайте також:
Молодий хлопець "обчистив" касу магазину

Надавати пояснення патрульним чоловік відмовився. Також з’ясувалося, що мукачівець вже притягувався до кримінальної відповідальності, – зазначили в патрульній поліції Закарпатської області.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин, а самі забезпечили охорону місця події.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно