Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Троє водіїв скоїли смертельні ДТП. Суд обрав їм запобіжні заходи

Слідчим суддею розглянуто клопотання правоохоронців стосовно трьох осіб, що підозрюються в порушенні правил дорожнього руху зі смертельними наслідками.

ВІДЕО ДНЯ

Так, на розгляді слідчого судді дорожньо-транспортна пригода, що трапилася наприкінці січня цього року на Тячівщині, внаслідок якої одна особа загинула, а двоє зазнали травм середнього ступеня. Враховуючи тяжкий стан 23–річного підозрюваного (молодик перебував в комі) та відсутність ризиків уникнення ним відповідальності за вчинене, слідчим суддею прийнято рішення – утримувати підозрюваного під домашнім арештом впродовж двох місяців.

Читайте також:
Жахлива ДТП на Закарпатті: постраждало шестеро людей, серед яких 8-місячна дитина
Реклама

Як зазначають у прес-службі Ужгородського міськрайонного суду, також обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту й голові Розтоківської сільської ради Рахівського району, якому інкримінують порушення правил дорожнього руху, що призвело до перекидання транспортного засобу за межі гірської дороги й смерті пасажирки.

Аналогічний запобіжний захід (домашній арешт) обрано також 27–річному водію Хонда, внаслідок необачних дій якого на трасі Мукачево-Львів-Рогатин відбулося зіткнення з зустрічним автомобілем, в салоні якого жінка зазнала травм несумісних з життям, а двоє малолітніх дітей – травмувалися. Донька підозрюваного, також отримала тяжкі травми.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно