Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Від пенсіонерів вкрали картоплю та квасолю

В Ужгороді, Берегові, Дубовому та на Свалявщині працівники сектору кримінальної поліції, спільно з дільничними офіцерами, розкрили крадіжки телефону, велосипедів, грошей та харчових продуктів. За всіма фактами ведеться слідство.

ВІДЕО ДНЯ

Про це йдеться у повідомленні відділу комунікації поліції Закарпатської області.

Вчора, 23 травня, ужгородські поліцейські розкрили крадіжку мобільного з магазину по вулиці Минайській. Заявниця – 35-річна помічниця керуючого магазином, повідомила, що з підсобного приміщення зник мобільний телефон. Поліцейські переглянули записи камери відеоспостереження та встановили, що до крадіжки причетна працівниця магазину, прибиральниця. 37-річну ужгородку поліцейські затримали. Речовий доказ вилучили та передадуть власниці. За фактом розпочато кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Реклама

Поліцейські Свалявщини розкрили дві крадіжки, скоєні в селі Сасівка. Заявниками були пенсіонери віком 60 та 74 роки. Так, 74-річна жінка повідомила в поліцію про те, що з її господарської прибудови викрали продукти, які вона заготувала: 50 кілограмів картоплі, 8 літрів квасолі. Також зникли вироби з заліза. 

Поліцейські провели оперативно-розшукові заходи та встановили особу підозрюваного – 39-річного односельця потерпілої. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка).

Реклама

Того ж дня свалявські поліцейські встановили особу ще одного підозрюваного в крадіжці. 39-річний житель села Сасівка, який викрав у 60-річного односельця велосипед з під’їзду будинку, затриманий та надає показові свідчення.

Неповнолітнього хлопчика, який викрав гроші з магазину затримали працівники Берегівського відділу поліції. 10-річний місцевий мешканець із крамниці по вулиці Мукачівській у Берегові викрав 6 тисяч гривень. Речові докази вилучено. За фактом ведеться слідство.

Працівники сектору кримінальної поліції Дубового розкрили крадіжку велосипеда в селі Калини. Після заяви потерпілої, 65-річної місцевої мешканки, правоохоронці провели ряд оперативно-розшукових дій та встановили особу підозрюваного. Ним виявився 46-річний односелець заявниці. Велосипед після проведення необхідних слідчих дій повернуть пенсіонерці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно