Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • Поліцейські вилучили в мешканців трьох районів Закарпаття наркотичні речовини

Поліцейські вилучили в мешканців трьох районів Закарпаття наркотичні речовини

Три випадки зберігання марихуани та метамфетаміну зафіксували працівники поліції Ужгорода, Перечина та Мукачева. Вилучені речовини направлено на експертизу.

ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні, 1 червня, близько 4-ої години ранку, під час патрулювання вулиць у Перечині працівники сектору реагування патрульної поліції перевірили автомобіль «ВАЗ-2109», припаркований поблизу магазину. Водій, мешканець смт.Великий Березний, та пасажир авто при наближенні правоохоронців помітно нервували та поводились підозріло. При поверхневій перевірці автомобіля поліцейські виявили в салоні транспортного засобу прозорий поліетиленовий пакет із п’ятьма грамами речовини, схожої на марихуану. За попередньою інформацією, речовина належить перечинцю, пасажиру авто. Вилучене направили на дослідження в yауково-дослідний експертно-криміналістичний центр. Фігуранти справи опитані і зобов’язані явкою до відділення поліції, – повідомляє відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Близько 5 грамів речовини, зовні схожої на марихуану, вилучили в мешканця Тернопільської області працівники поліції Ужгорода. За повідомленням екіпажу патрульних, на вулиці Льва Толстого в Ужгороді вони перевірили перехожого, який порушував громадський порядок і виявили в нього пакет з наркотиками. Речовини вилучили та направили на експертизу.

Реклама

Два випадки зберігання наркотиків зафіксували поліцейські Мукачева. По вулиці Митрополита Володимира чергові екіпажу патрульних провели поверхневий огляд мешканця села Руське і виявили в нього наркотики. Слідчо-оперативна група з’ясувала, що чоловік зберігав півграма амфетаміну в згорнутій п’ятигривневій купюрі. Вилучене направлено на експертизу.

Близько грама амфетаміну та півграма марихуани поліцейські вилучили в мукачівця на вулиці Ілони Зріні. Громадянина опитали та зобов’язали явкою до поліцейського відділку.
Усі факти зберігання наркотичних речовин задокументовані та розслідуються працівниками слідчого управління поліції Закарпаття.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно