Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець обікрав туриста

Закарпатець обікрав туриста

Вчора, 6 червня, на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканця Надвірнянського району Івано-Франківської області про грабіж. Заявник повідомив, що у селищі Солотвино Тячівського району його пограбував невідомий: відкрито викрав гаманець із грошима та мобільний телефон.

ВІДЕО ДНЯ

На місце події одразу прибули поліцейські слідчо-оперативної групи відділу. Як з’ясували правоохоронці, неподалік бази відпочинку, де гостював 48-річний потерпілий, до нього підбіг молодий чоловік, вихопив з рук мобільний телефон марки «Samsung» та гаманець з грошима у сумі 2 100 грн., повідомляє відділ комунікації поліції в Закарпатській області.

Співробітники поліції оперативно зібрали доказову базу і встановили особу, причетну до вчиненого. Ним виявися місцевий 20-річний мешканець, який вже раніше був судимий за майнові злочини.

Реклама

За ознаками ч.2 ст.186 Кримінального кодексу України (Грабіж, поєднаний з насильством) у поліції розпочали розслідування. Крадене, як речовий доказ вилучили. Зараз у поліції вирішують питання про обрання міри запобіжного заходу підозрюваному. У справі триває слідство.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно