Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Поліцейські знайшли чоловіка, який жорстоко побив мукачівця

Працівники кримінальної поліції Мукачівського відділу затримали підозрюваного в умисному нанесенні тяжких тілесних ушкоджень 41-річному мукачівцю.  Розшукуваний разом з іншими мукачівцем у липні минулого року жорстоко побили чоловіка.

ВІДЕО ДНЯ

З місця події нападники зникли. Потерпілого доставили до лікарняного закладу. Згідно з довідкою експерта, нанесені чоловікові тілесні ушкодження відносяться до групи тяжких.

Після проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що причетні до злочину двоє мукачівців 30 та 32 років, раніше судимі за вчинення низки кримінальних правопорушень. Молодшого з них поліція затримала раніше, другий учасник близько півроку переховувався від поліції.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві конфлікт закінчився різаниною

Працівники кримінальної поліції провели низку необхідних заходів і встановили його місцезнаходження. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, – розповіли у відділі комунікації поліції Закарпатської області. 

Реклама

Йому вже повідомили  про підозру за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень вчинене групою осіб, що передбачено ч. 2 статті 121 та  скоєння іншого злочину за  ч. 2 статті 186 Кримінального кодексу України, тобто пограбування. Відносно підозрюваного обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство у справі триває і надалі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно