Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Розбій на Ужгородщині: чоловіка катували на очах у малої доньки

Судом присяжних, спільно з суддями Ужгородського міськрайонного суду, постановлено вирок у справі розбійного нападу на домоволодіння жителя села Сторожниці на Ужгородщині.

ВІДЕО ДНЯ

Цей злочин, було вчинено ще взимку 2015-го року. Тоді, 65-річний мешканець міста Києва та 19-річний ужгородець, з метою заволодіння матеріальними цінностями, проникли до будинку поблизу ресторану «Чарда». Проте, безперешкодно реалізувати свій намір підсудним не вдалося, оскільки господар разом із малолітньою донькою знаходилися вдома.

Задля доведення злочинного умислу до завершення, підсудні зв’язали власника будинку й почали наносити йому численні удари електрошокером та металевою битою з вимогою виказати інформацію про місцезнаходження наявних у домоволодінні грошей й коштовностей. Не отримавши для себе задовільного результату – киянин здійснив декілька пострілів по ногам потерпілого.

Реклама

Мешканець столиці, також здійснив три прицільні постріли у бік правоохоронця, який прибув на місце події за викликом потерпілого, – повідомили в прес-службіі Ужгородського міськрайонного суду.

Читайте також:
Розбій на Закарпатті: троє людей у масках увірвалися в будинок і викрали чимало грошей, – ЗМІ
Реклама

Внаслідок злочинних дій нападників, потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження, а його донька, яка на момент розбою перебувала в приміщенні, зазнала психологічних страждань. Докази, зібрані під час досудового розслідування та судового розгляду, суд вважає допустимими, й такими, що безпосередньо вказують на вчинення діяння обвинуваченими.

67-річного підсудного позбавлено волі на 9-ть років із конфіскацією належного йому майна. Киянин визнаний винний у вчиненні розбійного нападу, поєднаному з заподіянням тяжких тілесних ушкоджень потерпілому, носінні та зберіганні вогнепальної й холодної зброї, а також замаху на життя правоохоронців.

В свою чергу, 22-річному ужгородцю, за співучасть у розбійному нападі, судом призначено покарання у вигляді семи років і двох місяців позбавлення волі з конфіскацією майна. Також, за спричинені матеріальні збитки та моральні страждання, винуватці зобов’язані сплатити потерпілому відшкодування шкоди у розмірі понад 200 тисяч гривень.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно