Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді з підробленими документами затримали громадянина Туреччини

Громадянина Туреччини, що мав намір виїхати до Словаччини за підробленим паспортом, затримав учора ввечері прикордонний наряд у пункті пропуску «Ужгород». Під час перевірки рейсового автобуса «Мукачево – Кошице» у військових виникли сумніви щодо дійсності пред’явленого службового паспорта громадянина Туреччини. У ході поглибленого вивчення документа було встановлено його підробку.

ВІДЕО ДНЯ

Як з’ясували прикордонники, зі звичайного закордонного паспорта громадянина Туреччини зняли обкладинку і замість неї пришили обкладинку зі службового паспортного документа. Не маючи шенгенської візи, 21-річний турок таким чином сподівався потрапити до Євросоюзу, з яким для власників службових закордонних паспортів діє безвізовий режим поїздок, – повідомляє прес-служба Чопського прикордонного загону.

За даним фактом прикордонники направили до Ужгородського відділення поліції ГУНП у Закарпатській області повідомлення про виявлення ознак правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст.358 ККУ«Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів». Самого правопорушника затримано та передано у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення особи його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.1 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно