Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Вісьмом особам, які напали на ромське поселення, оголошено про підозру

Підозрювані затримані в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Окрім кримінального провадження, відкритого за умисне вбивство, відкрито ще три. Наразі вісьмом затриманим оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

ВІДЕО ДНЯ

Нагадаємо, 23 червня о 23:25 до поліції надійшло повідомлення про те, що у лісовому масиві на околиці Львова група невідомих осіб у масках напала на табір ромів. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, працівники інших служб та підрозділів поліції Львівщини.

Поліцейські припинили правопорушення та затримали сімох хлопців віком 16-17 років, жителів Львова, підозрюваних у причетності до скоєння злочину, а також 20-річного організатора нападу. Усі вони затримані в порядку ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере для них запобіжний захід.

Реклама
Читайте також:
Напад на ромське поселення: хлопець розповів, як його ледь не вбили

За фактом було відкрито кримінальне провадження за п.12 ч.2 ст.115 (умисне вбивство, вчинене групою осіб за попередньою змовою) Кримінального кодексу України.
Окрім того, до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості за ознаками правопорушень, передбачених ч.4 ст.296 (хуліганство), ч.1 ст.304 (втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність) та ч.3 ст.161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або релігійних переконань) Кримінального кодексу України. 

Реклама

Всім затриманим оголошено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.4 ст.296  (Хуліганство) Кримінального кодексу України, – розповіли у відділі комунікації поліції Львівської області. Досудове розслідування триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно