Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Три дівчини із Закарпаття скоїли у центрі Одеси злочин

ВІДЕО ДНЯ

Біля морвокзалу зловмисниці обступили жінку похилого віку та непомітно викрали з її рюкзака гаманець з грошима. Співробітники поліції, які в той час відпрацьовували територію обслуговування, помітили злочинні діяння дівчат і затримали їх «на гарячому».

Потерпілою виявилася 79-річна громадянка Німеччини, яка прибула до Одеси на відпочинок. Жінка навіть не помітила, як вона стала жертвою крадійок, допоки до неї не підійшли правоохоронці та попросили перевірити вміст рюкзака.

Реклама

Дівчата діяли за відпрацьованим планом: дві з них 19 та 18 років відволікали жертву, а 14-річна у цей час непомітно витягла з рюкзака гаманець. Неповнолітня дістала з нього грошові кошти в сумі 35 євро та 700 гривень, після чого порожнім поклала  назад.

Розпорядитися грошима зловмисницям не вдалося, оскільки співробітники поліції затримали їх відразу після крадіжки.

Реклама

Встановлено, що всі троє зловмисниць неодноразово потрапляли в поле зору правоохоронців за скоєння майнових злочинів. «Працювали» дівчата на одних і тих самих місцях, де було найбільше скупчення людей. 

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно