Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Сваляві хлопець самотужки затримав крадія

У Сваляві хлопець самотужки затримав крадія
ВІДЕО ДНЯ

Сьогодні вночі в поліцію Свалявського району надійшло повідомлення від жительки Сваляви про крадіжку електроінструментів із підсобного приміщення та майстерні на вул.Верховинській у місті. Також заявниця повідомила, що її син затримав крадія неподалік їхнього будинку, коли той намагався втекти.

Поліцейські оперативно прибули за викликом та встановили, що 23-річний раніше судимий місцевий мешканець вночі проник до чужого будинку та викрав електроінструменти на суму понад дев’ять тисяч гривень. Крадене поліцейські вилучили та повернули власнику.

Реклама

У селі Богаревиця Іршавського району обікрали підсобне приміщення місцевого жителя, звідки вночі винесли інструменти та інші домашні речі загальною вартістю близько 500 гривень. У крадіжці потерпілий запідозрив свого сусіда, про що повідомив у поліцію.

Читайте також:
Небайдужі люди допомогли затримати зловмисника
Реклама

Працівники кримінальної поліції Іршавського відділення зібрали докази про причетність до даної крадіжки 47-річного сусіда потерпілого. Речові докази – крадені речі вилучено.

А в ході розслідування слідчі встановили причетність фігуранта справи до ще однієї крадіжки. У селі Доробратово вночі обікрали автобус марки «Кароса», який стояв на вулиці біля колишньої колгоспної контори.

Шляхом віджиму дверцят крадій викрав автомагнітолу та інструменти, заподіявши власникові автобуса збитків на суму близько півтисячі гривень, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області. В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники карного розшуку встановили, що крадіжку інструментів з автобуса скоїв той самий житель с. Богаревиця. Речові докази вилучено. 

Реклама

Відомості за даними фактами майнових злочинів свалявські та іршавські слідчі  внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ст.15 ч.3 ст.185 (замах на крадіжку), ч.1 ст.185 (Крадіжка) та ч.3 ст.185 (Крадіжка, поєднана з проникненням до приміщення) Кримінального кодексу України. Слідство у справах триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно