Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Молодого мукачівця засудили на три роки позбавлення волі

30-річний мукачівець, якого затримали працівники Мукачівського відділу поліції, визнаний винним у скоєнні дев‘яти кримінальних правопорушень. 

ВІДЕО ДНЯ

Як встановили поліцейські, чоловік причетний до восьми крадіжок майна мукачівців. Серед них 5 велосипедів, телевізор, електроінструменти, тощо. Правоохоронці затримали крадія на місці останнього злочину. З будинку мукачівця по вулиці Ілони Зріні чоловік викрав чавунні батареї. 

Крім того встановлено, що до злочинної діяльності підозрюваний втягнув і неповнолітнього мукачівця: запропонував 16-річному хлопцеві вчинити крадіжку. Сума збитків, яких зазнали потерпілі, загалом склала 17 000 гривень, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Читайте також:
У Мукачеві чоловік розбив вікно і намагався проникнути в будинок

Досудове розслідування у цих справах було завершено та скеровано з обвинувальним актом до місцевого  суду. Злочинні дії чоловіка мукачівські слідчі кваліфікували за частинами 2 та 3 статті 185 та частиною 1 статті 304 Кримінального кодексу України, тобто крадіжки та втягнення неповнолітнього у злочинну діяльність.

Реклама

Вина чоловіка у скоєнні вказаних правопорушень була повністю доведена. Мукачівський міськрайонний суд визнав його винним в інкримінованих йому злочинах і призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно