Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатець забив до смерті чоловіка. Суд обрав покарання

Прокурорами Тячівської місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні за фактом спричинення жителю с. Бедевля, Тячівського району умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть, та завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані.

ВІДЕО ДНЯ

У ході судового розгляду доведено, що у липні 2017 року підозрюваний у ході сварки з потерпілим наніс останньому серію смертельних ударів по тілу. Крім того, як повідомили в прокуратурі Закарпатської області, він завідомо залишив чоловіка в такому стані неподалік однієї АЗС у м. Тячеві.

Читайте також:
Криваве вбивство: жінку знайшли посеред вулиці
Реклама

На підставі зібраних доказів, вироком суду чоловіка визнано винним у вчиненні злочинів, передбачених ч. 2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та ч. 3 ст. 135 КК України (завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження внаслідок іншого безпорадного стану, якщо той хто залишив без допомоги, сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан, що спричинило смерть особи) та засуджено до 7 років позбавлення волі.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно