Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Стало відомо, хто напав на поліцейських у Ракошині

Як уже інформувало інтернет-видання "PMG.ua", у понеділок, 9 липня,  о 21:15 на лінію "102" надійшло повідомлення про бійку на терасі місцевого кафе у селі Ракошино. На місце події прибули екіпаж УПП та працівники Мукачівського районного відділення поліції. 

ВІДЕО ДНЯ

Учасників конфлікту доставили до відділення поліції. Там правоохоронці встановили їх особи. Ними виявилися 24-річний мукачівець та двоє мешканців с. Домбоки віком 27 та 32 роки. Як з’ясували поліцейські, чоловіки вчинили між собою бійку, в ході якої пошкодили майно закладу.

Окрім цього, внаслідок інциденту один із патрульних отримав тілесні ушкодження. Наймолодшого з учасників бійки, 24-річного мукачівця, затримали  в порядку ст. 208 КПК України, – повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Читайте також:
У Ракошині напали на патрульних: один із правоохоронців опинився у лікарні

У поліції Мукачівського районного відділення за даним фактом розпочато два кримінальні  провадження: за ч. 4 статті 296 та ч. 2 статті 345 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство та умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень. 

Реклама

Правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту. Слідство у справі триває. Щодо мукачівця наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно