Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Чоловік опинився на лаві підсудних за спробу підкупу поліцейського

Ужгородською місцевою прокуратурою, з угодою про визнання винуватості скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про корупційне кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 369 КК України (пропозиція та надання неправомірної вигоди службовій особи).

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив заступник керівника Ужгородської місцевої прокуратури Віктор Кузан, в ході досудового розслідування встановлено, що у червні 2018 р., мешканець Ужгородського району запропонував та надав працівнику поліції неправомірну вигоду в сумі 10 тис грн за не притягнення його до адміністративної відповідальності (за невиконання обов’язків щодо виховання дітей).

У подальшому, як зазначили в прес-службі прокуратури Закарпатської області, свою вину підозрюваний визнав повністю та, відтак, між ним і прокурором укладено угоду про визнання винуватості та визначено узгоджену міру покарання у виді штрафу в розмірі 500 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (що становить 8,5 тис грн), яку скеровано для розгляду до суду.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно