Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

17-річна дівчина вкрала у чоловіка 10 тисяч доларів

До поліції 9 липня звернувся за допомогою 23-річний іноземець, який приїхав в Україну з туристичною метою. За його словами, близько 19:50 на Головному залізничному вокзалі Львова він підіймався сходами на перон, коли одна із трьох жінок, що бігли назустріч, штовхнула його.

ВІДЕО ДНЯ

Внаслідок цього у нього випав гаманець. Поки заявник піднімав його, котрась із незнайомок витягнула з його кишені конверт, в якому знаходилося 10 000 доларів США та почала втікати.

Чоловік кинувся навздогін зловмисниці. Його крик почули правоохоронці, які і затримали її. Особу жінки, причетної до скоєння злочину встановлено. Нею виявилась 17-річна жителька  Берегова Закарпатської області.

Реклама
Читайте також:
15-річна дівчина обчистила будинок

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.4 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Реклама

Як зазначили у відділі комунікації поліції Львівської області, зловмисницю затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно