Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті двоє поліцейських підробляли на організації ломбарду

На Закарпатті двоє поліцейських підробляли на організації ломбарду

За принципової позиції прокурорів у суді, апеляційним судом Закарпатської області відхилена апеляційна скарга одного з працівників поліції та залишено в силі рішення суду першої інстанції, яким правоохоронця визнано винним у порушенні встановленого обмеження щодо сумісництва з іншими видами діяльності та призначено штраф у розмірі 5100 грн.

ВІДЕО ДНЯ

Так, в судових засіданнях доведено, що двоє правоохоронців, всупереч ч.1 ст. 25 Закону України «Про запобігання корупції», крім виконання своїх безпосередніх обов’язків, організували і здійснювали підприємницьку діяльність у одному з ломбардів міста, – стверджує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Рішеннями судів першої інстанції обох працівників поліції визнано винними у вчиненні адміністративного правопорушення, пов’язаного з корупцією (ч. 1 ст. 172-4 КУпАП) та наразі, законність одного з них вже підтверджені апеляційним судом. Апеляційна скарга іншого поліцейського ще перебуває на розгляді в суді.

Реклама

Окрім притягнення до адміністративної відповідальності, на даний час вирішується питання щодо їх звільнення із Національної поліції України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно