Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті серед білого дня стріляли у чоловіка

На Закарпатті серед білого дня стріляли у чоловіка

Сьогодні, 13 липня, на лінію «102» надійшло повідомлення від жительки Сваляви про хуліганство. Жінка розповіла, що місцевий житель вистрілив із пістолета в її чоловіка. Слідчо-оперативна група на місці події поспілкувалася із заявницею.

ВІДЕО ДНЯ

За її словами, близько 10:25 34-річний чоловік біля будинку заявниці стріляв з предмета, схожого на пістолет, в сторону її чоловіка – 42-річного місцевого мешканця. Звідти він, за інформацією заявниці, поїхав у невідомому напрямку на автомобілі марки «Audi Q7». Потерпілий пояснив правоохоронцям, що між ним та нападником були тривалі неприязні відносини.

Читайте також:
Під час святкування випускного у ресторані сталася стрілянина
Реклама

Співробітники поліції розшукали чоловіка, на якого вказали особи, його запросили до Свалявського відділення для відбору пояснень. 34-річний житель райцентру факт пострілу заперечив та надав правоохоронцям свій спецзасіб для експертного дослідження. За даним фактом проводиться перевірка, – повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Попередня правова кваліфікація – ч. 4 ст. 296 ККУ, тобто хуліганство із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно