Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На одному з підприємств Мукачева напали на охоронця

До поліції Мукачівського відділу надійшло повідомлення про напад на 73-річного мешканця с. Страбичово. Невідомі побили заявника та відібрали належне йому майно. Під час з’ясування всіх обставин правоохоронці встановили, що того дня потерпілий знаходився на території підприємства по вул. Пряшівській у Мукачеві, де працює охоронцем.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловік побачив, як троє хлопців намагалися викрасти з території майно, на що зробив їм зауваження. Побачивши його, молодики кинули ДСП-плиту та втекли. Коли чоловік пішов забрати їі, вони повернулися та побили його. Після чого заволоділи речами потерпілого: двома мобільними телефонами та велосипедом.

Правоохоронці оперативно розкрили цей злочин, встановили особи нападників і затримали їх. Ними виявилися троє неповнолітніх мукачівців віком 15, 16 та 17 років, – зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.

Реклама
Читайте також:
Розбійний напад на автозаправку, захоплення заручників та переговори зі злочинцями: поліцейські розповіли, що насправді відбувалося в Мукачеві

За даним фактом в поліції розпочато слідство. Усім фігурантам справи вже повідомили про підозру у кримінальному правопорушенні за ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України, тобто розбій, поєднаний з проникненням. Щойно в місцевому суді відносно підозрюваних обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою. 

Реклама

За вказане кримінальне правопорушення законодавець передбачає покарання позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно