Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

П’яний голова Перечинської РДА скоїв смертельну аварію: загинула жінка

Учора, 13 липня, о 22.37 в поліцію надійшло повідомлення від громадян про те, що в місті  Перечин на вул. Жовтневій автомобіль збив жінку, а водій може перебувати в стані алкогольного сп’яніння. 

ВІДЕО ДНЯ

Прибувши на місце пригоди, слідчо-оперативна група Перечинського відділення поліції встановила, що наїзд на двох жінок скоїв голова Перечинської районної державної адміністрації, мешканець Перечинського району Віктор Олефір. Керував він  джипом марки «Черокі» іноземної реєстрації. 

На місце трагедії прибуло керівництво Головного управління Національної поліції в Закарпатській області. 

Реклама

Потерпілих – двох жительок міста Перечин віком 71 та 56 років «швидка» доставила в реанімацію районної лікарні. На жаль, молодша жінка померла від отриманих травм. За життя другої борються лікарі, – повідомили у відділі комунікації поліції Закарпатської області.  

Згідно висновку Закарпатського обласного наркологічного диспансеру, водій позашляховика перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Реклама

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого).

Розслідує справу спеціалізований відділ слідчого управління ГУНП області. Призначено ряд відповідних технічних експертиз з метою встановлення усіх обставин автопригоди.

Водія затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Автомобіль поміщено на спецмайданчик поліції.

Реклама

 У Фейсбуці один з очевидці аварії оприлюднив відео, на якому видно, як голова Перечинської РДА ледве тримається на ногах.

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно