Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Мукачівщині виявили двох п’яних водіїв, які не мали водійських посвідчень

На Мукачівщині виявили двох п’яних водіїв, які не мали водійських посвідчень

На Мукачівщині виявили двох п’яних водіїв, які не мали водійських посвідчень

За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського відділення задокументували два випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння.   

ВІДЕО ДНЯ

У селі Великі Лучки Мукачівського району пізно ввечері працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль марки «ВАЗ-2104», на якому не працювала одна передня фара. За кермом батькового автомобіля перебував 30-річний місцевий житель, який взагалі не має водійського посвідчення та був у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 0,83 проміле алкоголю, про що правоохоронці склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування. Машину забрав її власник, – стверджує відділ комунікації поліції Закарпатської області.

У селі Страбичово Мукачівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили незареєстрований скутер марки «Dеltа», водій якого не мав захисного шолома. За кермом перебував 32-річний житель села Домбоки, який взагалі не має водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння. Водій визнав, що вживав алкогольні напої, але від проходження медосвідування відмовився. У присутності двох свідків правоохоронці склали на нього відповідні адмінпротоколи та відсторонили водія від керування. 

Реклама

Обидва складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) працівники поліції скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно