Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородець "вивів нелегалів на прогулянку"

На вихідних до поліції з повідомленням про виявлення нелегальних мігрантів, поблизу держрубежу звернулися представники прикордонного загону. За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що близько 1:20 прикордонники спільно з працівниками відділу з боротьби зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми, в селі Кам’яниця зупинили трьох іноземців та 60-річного ужгородця, котрі мали намір перейти через державний кордон.

ВІДЕО ДНЯ

Чоловік, який супроводжував нелегалів, пояснив, що вивів іноземців на прогулянку. У чоловіків при собі не було жодних документів. Станом на тепер їх затримано. Всі іноземці перебувають у Чопському прикордонному загоні.

Читайте також:
Закарпатець допомагав нелегалам із В’єтнаму перетнути кордон
Реклама

За фактом злочину, поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 332 Кримінального кодексу України, тобто організація незаконного переправлення осіб через державний кордон України, керівництво такими діями або сприяння їх вчиненню порадами, вказівками, наданням засобів або усуненням перешкод вчинені повторно або за попередньою змовою групою осіб.

Тим часом поліція з’ясовує хто стоїть за організацією цієї незаконної переправи. Як зазначили у відділі комунікації поліції Закарпатської області, слідство у справі триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно