Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 300 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 11 700+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 300+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 18 800+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті правоохоронці зупинили п’ятьох нетверезих водіїв

На Закарпатті правоохоронці зупинили п’ятьох нетверезих водіїв

Поліція продовжує моніторинг за дотриманням правил безпеки дорожнього руху у області. З метою запобігання негативним наслідкам, нагляд за цим напрямком ведеться цілодобово. 

ВІДЕО ДНЯ

Вчора, 27 липня, чотирьох п’яних водіїв та одного у стані наркотичного сп’яніння зупинили працівники груп реагування патрульної поліції  Ужгородського, Виноградівського та Тячівського районів, – інформує відділ комунікації поліції Закарпатської області

Двох нетверезих водіїв зафіксували поліцейські Ужгородщини у ході профілактичного відпрацювання Тячівського району. У селі Вонігово правоохоронці зупинили мотоцикліста, який рухався без шолома.  Під час спілкування з водієм з’ясувалося, що 26-річний місцевий мешканець не мав водійського посвідчення та перебуває у стані алкогольного сп’яніння. У крові мотоцикліста виявили 1,91 проміле алкоголю. Іншого водія напідпитку поліцейські виявили у місті Тячеві. 35-річний водій автомобіля «Honda» від  проходження медосвідування відмовився. У присутності свідків на чоловіка склали відповідні адміністративні протоколи. 

Реклама

Адмінпротокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння склали і тячівські поліцейські. Правоохоронці отримали анонімне повідомлення про те, що водій автомобіля «ВАЗ 2106» керує авто, будучи напідпитку. Транспортний засіб зупинили у селі Новобарово. За кермом автівки перебував 47-річний мешканець села Тячівка. Підозра аноніма підтвердилась, медики районної лікарні засвідчили, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. 

Групи реагування патрульної поліції Виноградівського відділення склали два протоколи за ст. 130 КУпАП, водіїв транспортних засобів зупинили за порушення правил дорожнього руху. 

Реклама

Поліцейські задокументували один випадок керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння. У місті Виноградово водій автомобіля марки «Audi» не зупинився відповідно до дорожнього знака. Машину зупинили. За кермом перебував 22-річний місцевий житель, який поводився підозріло. Поліцейські запідозрили, що чоловік перебуває в стані наркотичного сп’яніння. Це підтвердилося під час проходження медосвідування в лікарні.

Другий нетверезий водій, 20-річний житель села Дротинці, керував мотоциклом без шолома. На правопорушника склали відразу один адмінпротокол та дві постанови. 

Усіх порушників правил безпеки дорожнього руху відсторонили від керування транспортом, складені адмінматеріали скерували до суду.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно