Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Києві у лісосмузі виявили тіло вбитої 16-річної дівчини із Закарпаття

До Оболонського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що її сестра пішла з дому та не повернулася.  Співробітники поліції негайно відреагували та розпочали невідкладні дії з пошуку дівчини. Близько третьої години ночі поліцейські у лісосмузі на вулиці Вишгородській знайшли тіло потерпілої зі слідами насильницької смерті. Це 16-річна жителька Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

За викликом виїжджала слідчо-оперативна група територіального та головного управлінь поліції, експерти, кінологи, керівництво Головного управління Національної поліції у м. Києві, прокуратури міста та району. Вони ретельно оглянули місце події. Спеціалісти експертної служби виявили на тілі дівчини ознаки насильницької смерті, – стверджує відділ комунікації поліції м. Києва.

Слідчим відділом ГУНП у м. Києві розпочато кримінальне провадження за ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Реклама

На даний час правоохоронці вживають необхідних заходів, аби встановити причетних до тяжкого злочину осіб. Труп направлено на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

Досудове розслідування триває.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно