Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Кримінал
  • На Ужгородщині, Хустщині та Тячівщині поліцейські виявили п’ятьох п’яних водіїв

На Ужгородщині, Хустщині та Тячівщині поліцейські виявили п’ятьох п’яних водіїв

На Ужгородщині, Хустщині та Тячівщині поліцейські виявили п’ятьох п’яних водіїв

Вчора, 28 липня, адмінпротоколи за ст. 130 КУпАП, тобто водіння в нетверезому стані, склали групи реагування патрульної поліції Ужгородського відділення, Хустського та Тячівського відділів  поліції. 

ВІДЕО ДНЯ

Вдень у селі Коритняни працівники групи реагування патрульної поліції Ужгородського району зупинили для перевірки автомобіль марки «Chery Amulet». За кермом авто перебував 58-річний місцевий житель у стані алкогольного сп’яніння. Драгер виявив у нього 1,07 проміле алкоголю, – зазначає відділ комунікації поліції Закарпатської області. 

Працівники цього ж відділення в ході відпрацювання Хустщини задокументували ще одного водія напідпитку.  У селі Рокосово правоохоронці зупинили автомобіль марки «Ford Fokus», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом перебував 25-річний місцевий житель. Від проходження  медосвідування водій відмовився. На правопорушника склали відповідний адмінпротокол та відсторонили від керування. 

Реклама

Від проходження медосвідування  відмовився і водій автомобіля «ВАЗ 2107», житель села Угля Тячівського району. Його зупинили  у селі Сокирниця  правоохоронці  групи реагування патрульної  поліції  Хустського відділу. Чоловік  мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.  В присутності свідків поліцейські склали на правопорушника адмінпротоколи за керування транспортним засобом напідпитку. 

Двоє п’яних  водіїв виявили і тячівські правоохоронці.  Під час патрулювання працівники групи реагування патрульної поліції  у Тячеві зупинили автомобіль «ВАЗ 2107». За  кермом перебував місцевий житель, який не мав водійського посвідчення й перебував у стані алкогольного сп’яніння. Від проходження медосвідування він відмовився. Другий  адмінпротокол по 130 КУпАП склали на 33- річного мешканця села Терново. Драгер показав  у нього 0,25 проміле алкоголю. 

Реклама

Усі складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення. 

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно